Cum comand

Pentru a vă confecționa ia dorită avem nevoie de două mărimi:

  • circumferința bustului (măsurată exact) și
  • lungimea iei

cum ma masor

Măsurători pentru rochii:
masuratori-rochie

Comanda produselor pe care le doriți se trimite prin:

Vă rugăm să specificați:

  • numele, adresa de livrare, nr. de telefon precum și
  • detalii cât mai exacte legate de comandă (mărime, culori, numărul de produse, alte preferințe etc.)

Livrarea se face cu firma de curierat Urgent Cargus sau prin Poșta Română.

 

Returnarea produselor
Conform legislației din România*, puteți să returnați produsele cumpărate în termen de 10 zile lucrătoare de la cumpărărea lor (cf. art. 9/OG106/1999).
Legislația în vigoare se aplica persoanelor fizice. Aveți dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități. Dacă doriți să renunțați la un produs trebuie sa ne trimiteți o înștiințare prin email la adresa [email protected] Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat în nici un fel, sa nu conțină urme de utilizare, sa fie returnat în ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte și sa aibă asupra sa toate documentele însoțițoare cu care a fost expediat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la retur, prin virament bancar în contul clientului. Dacă produsul returnat este deteriorat, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea acestui produs.
*Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță și Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Sună pentru detalii: