costume populare

Costume populare romanesti

Confecționăm la comandă și oferim spre vânzare, la preț de producător, costume populare, ii tradiționale românești, ilice, sumane, pentru adulți și copii, inclusiv pentru ansambluri folclorice sau serbările școlare din grădinițe/școli generale/licee.

Puteți alege din portofoliul nostru modelul dorit sau proiectăm gratuit pentru d-voastră modele de broderii tradiționale românești, specifice zonei. Materialele folosite pentru iile sau costumele românești tradiționale sunt de cea mai bună calitate (bumbac, in, stofă cu fir de lână).

Prețul unui costum popular complet este cuprins între 200 lei (pentru nou născuți) și 600 de lei, în funcție de mărime, complexitatea modelului ales și accesorii (ilic, brâu, catrință, ipingea etc.)

Livrăm produsele în țară și în străinătate prin Poșta Română sau firme de curierat.

Detalii suplimentare:

GALERIE FOTO COSTUME POPULAREcostum popular ie moldovaechipa-nationala-bromaniacostume populare romanesti ansamblu folcloric

costume populare romanesti

ansamblu barbati costume populare romanesti

costume traditionale amsamblu folcloric

palton brodat muzica popularapalton traditional sumanehaina traditionala palton broderieilic traditional popularilic bromania brodat

costum popular romanesc cu sort

ilic popular romanesc alb

ie nationala

tinuta traditionala romania

ilic costum popular

nunta romania hainecostum national romania motiv strugure

model costum popular rochie cu sortie cu poale moldova bucovinatraditii romanesti hainecostume pentru gradinita serbare

traditional brodat

ii traditionale Maria ie populara traditionala ramona

mire costum popular dansuri populare costumansamblu folcloriccostume-populare

ii traditionalecostume ansamblu copiirochii traditionale ii traditionale gradinite

camasa populara barbateasca moldovavesta romania

Livrăm opinci, pantofi sau cizme din piele, confecționate special pentru dansul popular, pentru ansambluri folclorice, orice mărime. Culori: maro și negru.

opinci ansambluri folclorice

Pornind de la materiile prime produse în gospodăriile ţăranilor, portul popular românesc a dovedit şi confirmat măiestria ţăranului român, în brodarea şi ornarea ţesăturilor, dar şi în obţinerea culorilor vegetale. Cu răbdare, pricepere şi simţ artistic, femeile au creat haine ce îşi păstrează spectaculozitatea şi în prezent, ia populară românească fiind model de inspiraţie pentru marii creatori de modă, obiectul de vestimentaţie fiind purtat de personalităţi internaţionale, ce activează în domenii diverse.

Vă rugăm să ne contactați pentru oferta de costume populare, ii tradiționale, sumane, ilice.