Cum comand

Hainele produse la Atelier Bromania se confecționează la comandă, după dimensiunile corpului d-voastră.

Pentru a vă confecționa ia tradițională sau rochia dorită, avem nevoie de:

  • circumferința bustului (măsurată exact) și
  • lungimea iei

Măsurători pentru ii tradiționale

cum ma masor

Măsurători pentru rochii:
masuratori-rochie

Comanda produselor pe care le doriți se trimite prin:

Vă rugăm să specificați:

  • numele, adresa de livrare, nr. de telefon precum și
  • detalii cât mai exacte legate de comandă (mărime, culori, numărul de produse, alte preferințe etc.)

Livrarea se face cu firmele de curierat Fan Courier/Cargus sau prin Poșta Română, cu plata ramburs la livrare.

Returnarea produselor
Conform legislației din România*, puteți să returnați produsele cumpărate în termen de 10 zile lucrătoare de la cumpărarea lor (cf. art. 9/OG106/1999).
Legislația în vigoare se aplica persoanelor fizice. Aveți dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități. Dacă doriți să renunțați la un produs trebuie sa ne trimiteți o înștiințare prin email la adresa [email protected]. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat în nici un fel, sa nu conțină urme de utilizare, sa fie returnat în ambalajul său original, cu toate accesoriile și etichetele intacte și sa aibă asupra sa toate documentele însoțitoare, cu care a fost expediat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la retur, prin virament bancar în contul clientului. Dacă produsul returnat este deteriorat, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea acestui produs.
*Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță și Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță