Ii stilizate

  • Confecţionăm la comandă ii și rochii stilizate de calitate, cu modele de inspirație tradițională sau a portului dacic, la cele mai mici preţuri
  • Putem crea modele cerute de client, inclusiv compleuri brodate pentru ocazii speciale sau ținute de zi
  • Pentru ii stilizate, pe care doriți sa le faceți cadou, vă brodăm gratuit eticheta cu mesaj personalizat, ales de d-voastră

Mai multe modele ii, inspirate din vestimentația tradițională românească, pe facebook

ie populara moldovaie neagra stilizata culori

rochie phoenixie stilizata neagra broderii

bluza brodata romania

ie colorata romania bluza

broderii traditionale

ie-colorataie trandafiri moldova

popular romanesc

ie model bacau

ie neagra ieftina

ie cu tarancute

ie dama

ie cu lupul dacic

bluza romania

compleuri dama

compleu dama brodat

Designeri internaționali care s-au inspirat din portul românesc

Valentino

Celebrul brand Valentino a prezentat pe podiumurile international de modă piese cu inspirație tradițională, în colecțiile sale din anul 2015.

Yves Saint Laurent – „La blouse Roumaine” de Henri Matisse

Yves Saint Laurent s-a inspirat în 1981 din capodopera lui Henri Matisse, pictură veche din 1940. Tot el a declarat că a vrut ca acea colecție să fie inspirată de tot ceea ce el iubea la acel moment. În cadrul prezentării de modă, coafurile modelelor erau făcute în același mod în care fetele de la țară își prindeau părul.

Jean Paul Gaultier a dedicat o întreagă colecție tradițiilor românești, ce a fost extrem de apreciată.

Tom Ford

Portul popular cu rădăcini în Făgăraș a ajuns faimos în toată lumea în 2012, atunci când Adele a apărut pe coperta revistei Vogue îmbracată într-o ie cu motive tradiționale românești. Toți criticii de modă au considerat-o ca fiind o apariție de neuitat.

Philippe Guilet

Designer-ul francez are o colecție numită „100% in RO”, iar piesele vestimentare din aceasta conțin elemente tradiționale reinterpretate din costumația călușarilor.

Joseph Altuzarra

Un alt designer francez a apelat la motivele românești pentru a crea o colecție uimitoare. El deține brandul american Altuzarra și are multe piese ce se aseamănă fie cu iile românești, fie cu fustele creion cu motive etno.

Tory Burch

Inițial, Tory Burch a susținut că inspirația ei a fost cultura africană, însă ulterior a menționat că modelul este preluat din cultura română.

Dior

Se pare că portul românesc este extrem de apreciat. Atât de apreciat încât cojocul binșenesc a fost folosit ca sursă de inspirație de către cei de la Dior și a apărut în colecția din 2017.

Anthropologie

Anthropologie este un brand din Statele Unite care oferă experiențe unice și aduce consumatorilor săi culturi din toate colțurile lumii. Așa au ajuns și piesele cu motive românești să fie recunoscute în SUA.

Isabel Marant

Celebrități precum Adele, Kate Moss,  Anne Hathaway și Katie Holmes au îmbrăcat piese de vestimentație inspirate de românesc din colecția „La Blouse Roumaine”, a designer-ului Isabel Marant.

Un gând despre „Ii stilizate”

Comentariile sunt închise.